Thuis Nieuws

Wat is SPC-BEVLOERING?

Certificaat
Van goede kwaliteit De Vinylbevloering van WPC voor verkoop
Van goede kwaliteit De Vinylbevloering van WPC voor verkoop
Klantenoverzichten
de goede dienst

—— John

Uw kwaliteit is goed.

—— Emily

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is SPC-BEVLOERING?
img.alt

SPC-de BEVLOERING (Stijve Kern LVP) is een verbetering en de verbetering van de stijve vinylbevloering van de kernluxe (LVT-bevloering), de belangrijke producten voor stijve de kernbevloering van future.SPC combineert de sterkte van steen en de schoonheid van hout, voor al oplossing voor uw huisdecoratie.


SPC-de bevloering wordt geconstrueerd door UVdeklaag, Slijtagelaag, SPC-druklaag, SPC-kern, Evenwichtige laag. Voor de steun, EVA, IXPE-schuim of Cork hout als optie beschikbare allen. Zijn voordelen met inbegrip van goede afmetingsstabiliteit, hoge schilsterkte, weinig lawaai wanneer het lopen, geen het scheeftrekken, geen vervorming, 100% maken waterdicht, verwarmen en geluidsisolatie, milieuvriendelijke stijve vloer, geen schadelijke emissie.

 

SPC-de Bevloering is de steen plastic samengestelde bevloering, combineert het de sterkte van steen en de schoonheid van hout met vijf die lagen zich worden ontworpen om tegen slijtage te verzetten en luxueus te behouden zoekt decennia. SPC is ook een te installeren, schoon te maken en, te handhaven wind, verstrekkend realistische driedimensionele replicatie van natuurlijke materialen met inbegrip van houten planken, in reliëf gemaakte tegel, en marmeren en geweven texturen. De prestaties stellen de meeste vloeren in de markten in de schaduw, wordt het beschouwd als revolutie aan de decoratie van de vloeroppervlakte. Omdat het volkomen elke hoek van uw huis, ongeacht keukens, slaapkamers of badkamerss paste.

Bartijd : 2018-10-17 14:57:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Qingdao Jyhoto Eco Technology Development Co., Ltd.

Tel.: 86-532-8517-1537

Fax: 86-532-8517-1537

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)